7 апр. 2010 г., 14:21

Улици 

  Поэзия » Пейзажная
1317 0 5

Улици

 

По улиците тихи

ходя вечер,

прелиствам спомени

потайни, скрити,

не помня откога

градът не е приличал

със тези лампи

на запален факел.

Този тротоар

е тъй самотен,

няма хора, няма птици,

самотни локви

и Луната се оглежда

в зениците ми със надежда.

...

Пътят ми се свършва

и разходката приключи,

някой зад гърба ми се обръща...

поглеждам...

хиляди самотни светофари.

(2009)

© Триб Трибс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??