9 нояб. 2021 г., 10:08  

Улиците на мечтите 

  Поэзия » Любовная
419 0 0

       

     Улиците на мечтите

 

Във приказния ден вървя сама

по улиците на мечтите.              

Отсреща някой махна ми с ръка,

но профучаха в миг  колите.

 

Не те откривам, няма те в града,

а мислите ми романтично

рисуват ми красив букет цветя

и сякаш всичко е различно.

 

А може би си вече остарял,

не си красив като тогава,

но знай, за мен часовникът е спрял

и само споменът остава.

 

Дойдох във приказния слънчев град

и искам да те срещна, видя,

за мен ще бъдеш пак красив и млад,

и вярвам, че ще те открия!

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??