Умират и се раждат всеки ден звезди,
В тихата нощ, сред тъмнината.
Умират и се раждат от огъня искри,
Пръскайки светлина по земята.
Умират и се раждат всеки ден цветя
И разнасят нежния си аромат.
Умират и се раждат влюбени сърца,
Пренасяйки се в по-различен свят.
Умират и се раждат хора всеки ден...
Животът ни е дар от Бога,
Но как да живея, щом ти не си до мен...
Как да продължа... НЕ МОГА!... ;(
© something else Все права защищены