УМОРЕНА
Уморена съм да съм добра,
уморена съм да съм учтива!
Аз искам да съм като кобра
и всеки от ужас да изстива.
Уморена съм да съм любезна,
уморена съм да бъда мила!
Аз искам с пушка да излезна,
а тълпата в страх да се е свила.
Уморена съм да те обичам,
уморена съм да ти прощавам!
Аз искам в бар да се събличам
и мъжете в страст да изкушавам!
Уморих се да ти вярвам,
уморих се да те очаквам!
Искам мерджана да подкарвам
и вас, мъжете да прецаквам!
© Иванка Неделчева Все права защищены