26.04.2013 г., 13:29 ч.

Умоpена 

  Поезия » Хумористична
550 0 3

                   УМОРЕНА

 

 

Уморена съм да съм добра,

уморена съм да съм учтива!

Аз искам да съм като кобра

и всеки от ужас да изстива.

 

Уморена съм да съм любезна,

уморена съм да бъда мила!

Аз искам с пушка да излезна,

а тълпата в страх да се е свила.

 

Уморена съм да те обичам,

уморена съм да ти прощавам!

Аз искам в бар да се събличам

и мъжете в страст да изкушавам!

 

Уморих се да ти вярвам,

уморих се да те очаквам!

Искам мерджана да подкарвам

и вас, мъжете да прецаквам!

© Иванка Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Уморих се да буда прилична...да раздавам усмивки широки..."От песен на дует"Ритон"!Много искрено,по женски!
  • Понякога се уморяваме, но си оставаме същите- добри, учтиви, любезни, мили... Остани такава и бъди обичана.
  • Браво
Предложения
: ??:??