23 дек. 2008 г., 19:07

Умора 

  Поэзия
521 0 2

Уморена бях

след поредната битка.

И самотна бях

сред тълпата да бъда различна.

Тъжна бях,

че не съм безразлична.

И тогава разбрах -

искам само да бъда обичана!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??