Dec 23, 2008, 7:07 PM

Умора 

  Poetry
520 0 2

Уморена бях

след поредната битка.

И самотна бях

сред тълпата да бъда различна.

Тъжна бях,

че не съм безразлична.

И тогава разбрах -

искам само да бъда обичана!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??