Уморих се от хората и техните лъжи,
от света, в който живея и горя.
Нищо не е същото като преди -
не мога и не искам да търпя!
Сякаш не останаха достойни хора,
с които да мога да общувам.
Дълбоко в себе си чувствам умора
от правилата, на които робувам!
Всеки те използва за собствени цели,
тъпче те, мачка те и те наранява.
Нима всички човешки идеали са умрели?
Не! В това не искам да повярвам!
© Насето Все права защищены