15 окт. 2009 г., 22:26

Уморих се 

  Поэзия » Любовная
644 0 0

Уморих се.

Уморих се от дългия път.

Уморих се от самотата.

Не понасям тежестта на спомена.

Преди да се преборя с бурите,

искам да се приютя  в обятията ти.

Искам топлината ти.

И очаквам отново думите ти.

Готова съм за целувките ти.

И никога няма да се уморя

от очакването.

© Росица Малчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??