15.10.2009 г., 22:26 ч.

Уморих се 

  Поезия » Любовна
645 0 0

Уморих се.

Уморих се от дългия път.

Уморих се от самотата.

Не понасям тежестта на спомена.

Преди да се преборя с бурите,

искам да се приютя  в обятията ти.

Искам топлината ти.

И очаквам отново думите ти.

Готова съм за целувките ти.

И никога няма да се уморя

от очакването.

© Росица Малчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??