7 апр. 2010 г., 08:08

Уморих се 

  Поэзия » Любовная
606 0 2

               УМОРИХ СЕ

 

Уморих се да те чакам след дългите нощи на кея.

Мъж съм, но не станах ли една Пенелопа?

Все бъркаш север с юга. Омръзна ми сам да живея.

Виж отвън! Старостта на двамата тропа...

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??