Apr 7, 2010, 8:08 AM

Уморих се 

  Poetry » Love
592 0 2

               УМОРИХ СЕ

 

Уморих се да те чакам след дългите нощи на кея.

Мъж съм, но не станах ли една Пенелопа?

Все бъркаш север с юга. Омръзна ми сам да живея.

Виж отвън! Старостта на двамата тропа...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??