ръцете ми са разкъсани
и
плътта ми капе
на парцали
на мръвки
на късове
мозъкът ми избухва
и
мислите ми се пръсват
по стените
по пода
по ъглите
дробовете ми се свиват
и
въздухът в тях възпламенява
капилярите ми
вените
артериите
нозете ми са безмилостно разранени
и
капачките на коленете ми са
разбити
смазани
претопени
очите ми се разтичат по лицето ми
и
кухините им зеят като ями
пурпурни
бездънни
пресъхнали
духът ми е прекършен
и
дори земята не иска да ме погълне
сломена
нездрава
опетнена
унизена
© Тони Пашова Все права защищены