Единствен Господ ни лекува:
каквото сторим,туй ни се дарява.
Повикай обич, любовта е ехо !
И щедър жест е за труда успеха.
Умира болката и смъртта е близо.
А Господ: гледа и ти отнема грижите.
Но в битието любовта ти още живее.
А ти,в тишината с небесни птици пееш!
© Стойчо Станев Все права защищены
Честита Първа Пролет!