26 мар. 2007 г., 00:34

УПОЕН 

  Поэзия
501 0 4
Жадна бях, отпих от тебе
и си тръгнах сутринта!
Без очакване и трепет,
и без дълг, и без вина!
Твоят мирис е в косите
и по кожата, в кръвта,
но безстрастно ще измия
този спомен под дъжда.
Беше като капка дъжд
сред пустинен безпредел,
беше страст, и беше мъж -
жаждата ми в теб пое.
В тази нощ ме утоли,
сля се, потопи се в мен,
жадно, ненаситно пи
и остана упоен!

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??