Mar 26, 2007, 12:34 AM

УПОЕН 

  Poetry
474 0 4
Жадна бях, отпих от тебе
и си тръгнах сутринта!
Без очакване и трепет,
и без дълг, и без вина!
Твоят мирис е в косите
и по кожата, в кръвта,
но безстрастно ще измия
този спомен под дъжда.
Беше като капка дъжд
сред пустинен безпредел,
беше страст, и беше мъж -
жаждата ми в теб пое.
В тази нощ ме утоли,
сля се, потопи се в мен,
жадно, ненаситно пи
и остана упоен!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??