Как искам да препусна
към бурната си младост.
За дълго? Не.
За ден.
За час дори.
Да ме обрули
пролетният вятър,
да хукна
пак нататък
към срещи и раздели,
към танци и игри.
Командировки,
репортажи,
хора и съдби.
Да се наситя
на емоции,
на ураган
от чувства.
И пак да се завърна
При теб.
В спокойните ни дни.
© Наташа Биразова Все права защищены