May 29, 2021, 6:54 AM

Ураган 

  Poetry
398 1 4

Как искам да препусна

към бурната си младост.

За дълго? Не.

За ден.

За час дори.

Да ме обрули

пролетният вятър,

да хукна

пак нататък

към  срещи и раздели,

към танци и игри.

Командировки,

репортажи,

хора и съдби.

Да се наситя

на емоции,

на ураган

от чувства.

И пак да се завърна

При теб.

В спокойните ни дни.

 

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??