...Усеща се...
Небето по - ярко синьо,
изглежда не може да бъде,
вятърът влюбено духа
и в него танцуват дърветата,
чистия свеж въздух бавно,
шеметно сърцето прегръща,
тогава се усеща как
гали любовта и целува...
© Лили Вълчева Все права защищены