5 июн. 2010 г., 13:32

Усещам го 

  Поэзия
1033 0 8

Усещам го - идва при мен,
със пламнали бузи, пламтящо сърце.
Усещам го - носи приказен ден!
Живея обгърната в топли ръце.

Усещам го - сила грамадна
и мъничко слабост, и... малко тъга.
Усещам - любов безпощадна
връхлита ме мигом. Харесвам така.

Харесвам, когато усещам го... Него!
Единствено него, единствено аз.
Харесвам я тази изгаряща жега.
И огнен романс... специално за нас.

И пак го усещам, и пак го мечтая,
макар и да знам - ще си тръгне все някога,
макар и да знам - ще плача след края,
макар и да знам... Усещам го - лятото.


© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??