9 авг. 2019 г., 11:09

Усещам зимата 

  Поэзия
207 0 1

Усещам зимата -
с краченцата на бели плъхове
с миниатюрни здрави нокти
ми се качва по краката,
с пъргавина
под блузата гърба ми изкатерва
и стига до врата ми чак
да ме накара да настръхна;
усещам твърдата й козина
как драска 
гърлото ми 
и как с двата предни и извити зъба
захапва бузите ми.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??