Aug 9, 2019, 11:09 AM

Усещам зимата 

  Poetry
206 0 1

Усещам зимата -
с краченцата на бели плъхове
с миниатюрни здрави нокти
ми се качва по краката,
с пъргавина
под блузата гърба ми изкатерва
и стига до врата ми чак
да ме накара да настръхна;
усещам твърдата й козина
как драска 
гърлото ми 
и как с двата предни и извити зъба
захапва бузите ми.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??