9 июл. 2004 г., 01:35

Усещане 

  Поэзия
1354 0 1
Море от тишина
и мъничко тъга,
скрита зад усмивката
на влюбена жена.

Копнеж за свобода
и сянка от лъжа,
прогонена за миг
от грешна суета.

Тлееща душа,
познала любовта,
предала се
в обятията на страстта.

Танцуващи тела
в прегръдка със ноща
шепот от слова,
изречени в мига
преди да се събудя от съня.

© Анонимка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • А сън ли е или реалност?
    Какво е сън?Какаво покои?
    Е... можеби е малко странно,
    но все пак този сън е мои!
Предложения
: ??:??