3 февр. 2005 г., 11:56

Усещане 

  Поэзия
1246 0 2
Спряна от твоето мълчание
буца заседна на гърлото…
Задушавах се.
Не исках да отворя очи,
защото сънят,
който опря в слепоочието ми
беше прекрасен...
Ти натисна спусъка…
Остана само буцата в гърлото…

© Ивомир Димчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??