3.02.2005 г., 11:56 ч.

Усещане 

  Поезия
1314 0 2
Спряна от твоето мълчание
буца заседна на гърлото…
Задушавах се.
Не исках да отворя очи,
защото сънят,
който опря в слепоочието ми
беше прекрасен...
Ти натисна спусъка…
Остана само буцата в гърлото…

© Ивомир Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??