7 дек. 2008 г., 14:38

Усещане 

  Поэзия » Любовная
605 0 2

Усещане

 

Във  друг живот

била съм лък -

ти, любимата посестрима стрела.

 

Полюшвахме се на кръста на богинята.

Един до друг,

           един за друг,

                     един във друг.

 

Забележителна стрела с връх

кристален, пречупващ светлината.

Достойна за мойте тетива

от нежна самодивска свила.

© Тони Лунгарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??