1 февр. 2009 г., 11:47

Усещане за... 

  Поэзия » Любовная
963 0 13

 

Усещане за...

 

Като неизживяно детство се промъкваш в същността ми.

Допускам те.

                              Усещането... ми сладни.

Присъствието ти е чакано.

                               ... Изгарящо - желано.

А ти...

Наясно ли си ти  какво ни дават

                                откраднатите мигове за час...  

 

... Навярно нещичко ни липсва,

                                 щом ти във мен и в теб го търся

                                                                                      аз...    

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??