Усещане за...
Като неизживяно детство се промъкваш в същността ми.
Допускам те.
Усещането... ми сладни.
Присъствието ти е чакано.
... Изгарящо - желано.
А ти...
Наясно ли си ти какво ни дават
откраднатите мигове за час...
... Навярно нещичко ни липсва,
щом ти във мен и в теб го търся
аз...
© Надежда Маринова All rights reserved.
Чудесно е! Поздрави!