18 июн. 2009 г., 20:03

Усещане за драма 

  Поэзия
553 0 14

Боли отвътре,

чак до същността.

Не мога тази болка да издишам.

Задържам я...

Тече ми по кръвта...

Но опитът за бягство

е излишен.

Поглеждам се

тревожно отстрани,

като насън,

с усещане за драма...

В душата ми

започна да вали...

Един Човек

в живота ми го няма!

 

Ще издържа ли

този маратон

от истини,

които ме разбиват

на хиляди накъсани „защо”?

 

Единствен Господ

смисъла разбира!

 

 

.

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??