26 февр. 2009 г., 11:32

Усещане за нереалност 

  Поэзия » Любовная
508 0 0

Усещане за нереалност

Взираш се  във  мен -
търсещо и изучаващо...
Питаш се
защо е тъй опияняващо...
Докосваш ме -
изтръпвам цяла...
Отмервам ударите
на притихналото си сърце,
oчаквам пак
да ме погалят
вълшебните ти ръце...
Все още си несигурен -
твоя ли съм, или не...
Все още съм несигурна -
с теб ли съм, или не съм...

Минават дни и часове -
на чакане, жадуване,
копнение...
А после - тези мигове -
докосвания, трепети,
вълнение...

Усещане за нереалност!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??