Между ненаписаните щрихи
се спотаяват недоизречени
точки, мисли и изгреви.
Късче слънце и шепа сняг.
Когато усещането за пролет
дава предчувствие за поезия.
С всеки удар на сърцето...
© Ванко Българионъ Николов©° ®•Ⓥ
© Ванко Николов Все права защищены