Mar 25, 2018, 4:46 PM

Усещане за пролет 

  Poetry
610 1 0

Усещане за пролет
 


Между ненаписаните щрихи
се спотаяват недоизречени 
точки, мисли и изгреви. 
Късче слънце и шепа сняг.
Когато усещането за пролет
дава предчувствие за поезия. 
С всеки удар на сърцето...

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??