29 июн. 2012 г., 22:40

Усещане за вяра 

  Поэзия » Другая
709 0 9

Дори и с душа, от мрака пленена,

прелитай в сън, изваян от мечти,

дори нощта да е от студ ранена,

не оставяй звездата да се вледени.

 

И ако пак те приспива тъгата,

ти в съня си ù благодари,

че отново пърхаш в светлината,

която ще ти подари искри.

 

А утрото ще грейне с вяра,

грабни го с трепетни очи,

вдъхни сега от топлината бяла

на хиляди пулсиращи лъчи.

 

© Боряна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??