20 мар. 2007 г., 09:18  

УСМИХНАТА СЪДБА 

  Поэзия
916 1 5

УСМИХНАТА СЪДБА


Усмихвай се! Макар да ти е мрачно,
да има вятър, буря, дъжд!
Усмихвай се! В годините укрепвай
характер силен и могъщ!
Усмихвай се! Дори и непосилни,
предателства да тръпнат в теб!
Усмихвай се! От болка да умираш,
не давай днес на мъката превес!
Усмихвай се! И хората усмихвай!
Стопи леда във техните сърца!
Усмихвай се! Така ще да постигнеш
една усмихната съдба!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??