Mar 20, 2007, 9:18 AM  

УСМИХНАТА СЪДБА 

  Poetry
911 1 5

УСМИХНАТА СЪДБА


Усмихвай се! Макар да ти е мрачно,
да има вятър, буря, дъжд!
Усмихвай се! В годините укрепвай
характер силен и могъщ!
Усмихвай се! Дори и непосилни,
предателства да тръпнат в теб!
Усмихвай се! От болка да умираш,
не давай днес на мъката превес!
Усмихвай се! И хората усмихвай!
Стопи леда във техните сърца!
Усмихвай се! Така ще да постигнеш
една усмихната съдба!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??