8 авг. 2010 г., 19:22

* * * Усмихнато събуждане 

  Поэзия
501 0 8

 

 


* * *
Усмихнато събуждане.
 На прозореца - лалета. 
Жълти и червени.
Слънцето
оранжево наднича през тях
и
гъделичка миглите ти.
 Усетил погледа ми, 
се усмихваш...
Поглеждаш ме...
... И ме няма...

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??