4 окт. 2008 г., 08:12

Усмихни се 

  Поэзия
511 0 1

Човеко, в отчаяние недей изпада,
на тъгата недей се поддава.
Тя е зла прокоба,
на душата е подкова.

 

Изправи глава, очи вдигни
и сълзи не проливай ти.
Защо трябва в страдание да се обгръщаш,
а не красотата на света да прегръщаш?

 

Хайде, усмихни се,
за нищо не грижи се.
Сега подавам ти ръка,
а ти свирни си с уста.

 

Възпей златиста есен
и запей щастлива песен.
Днес своя нов живот заживя
и като птица свободна полетя.

© Дамян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.

  • Усмихвам се и свиркам с уста
    Поздрави!
Предложения
: ??:??