17 мар. 2013 г., 10:24

Усмихни се 

  Поэзия » Другая
679 0 4

 

 

За какво ти е нощем да впрягаш тъгата?

Да летиш, да летиш, да летиш...

И е просто безумие да говориш със вятъра,

а след теб да умират звезди.

 

Не затваряй сърцето си в своето тъмно,

в него вместо любов, ще поникне омраза.

Ти си влюбен във мрака, не искаш да съмне 

и пилееш мечтите си в хиляди залези.

  

Не препускат към утрото уморени коне.

На тъгата недей да оставаш подвластен.

Усмихни се... Не виждаш ли? Имаш поне

сто и двайсет причини за щастие.

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??