24 сент. 2007 г., 20:44

Усмихни се на тъгата 

  Поэзия
1270 0 11

Имаме си дни на мъка
и дни, когато сме на седмото небе.
Всеки имал е такива,
никой няма да го отрече.

Но щом тъгата обхване
твоето лице,
усмихни се и премахни
бурните и дъждове.

Тя, тъгата, е такава.
Всеки иска тя да предаде.
Объркан ли си - бързо ще се отзове
и ще иска да счупи влюбеното ти сърце.

© Пламена Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??