Sep 24, 2007, 8:44 PM

Усмихни се на тъгата 

  Poetry
1033 0 11

Имаме си дни на мъка
и дни, когато сме на седмото небе.
Всеки имал е такива,
никой няма да го отрече.

Но щом тъгата обхване
твоето лице,
усмихни се и премахни
бурните и дъждове.

Тя, тъгата, е такава.
Всеки иска тя да предаде.
Объркан ли си - бързо ще се отзове
и ще иска да счупи влюбеното ти сърце.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??