24.09.2007 г., 20:44 ч.

Усмихни се на тъгата 

  Поезия
1023 0 11

Имаме си дни на мъка
и дни, когато сме на седмото небе.
Всеки имал е такива,
никой няма да го отрече.

Но щом тъгата обхване
твоето лице,
усмихни се и премахни
бурните и дъждове.

Тя, тъгата, е такава.
Всеки иска тя да предаде.
Объркан ли си - бързо ще се отзове
и ще иска да счупи влюбеното ти сърце.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??