21 июн. 2006 г., 16:58

Усмихвам се 

  Поэзия » Другая
2232 0 12

Усмихвам се...

 

Когато се събудя сутрин

и видя тежките клепачи

сънливо да докосват утрото.

И галя те, и ми се плаче.

 

Усмихвам се...

 

Когато вече си облечен

и бързо ме целуваш на вратата,

а стъпките ти бягат надалече,

далече от очите ми разплакани.

 

Усмихвам се...

 

Кому ли е нужно да плача,

щом сълзи любов не лекуват.

Усмивката искрена значи,

че щастие днес съществува.

 

Усмихвам се...

 

Като малко момиче, което

е получило първа целувка;

като майка, дарила детето

на гърдите си с бяла милувка.

 

Не, не плача!

Усмихвам се...

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??