16 авг. 2017 г., 07:59

Усмивка 4 

  Поэзия » Любовная
361 0 0

Усмихни се в бляновете, мила,

че душа се е натъжила.

Усмихни се, ангел мой,

в нощта под звезди безброй.

 

В сърце си ми, но и далек,

нека денят ти е ведър и лек

и вятър от сини небеса

сред зной да милва твоята коса.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??