Aug 16, 2017, 7:59 AM

Усмивка 4 

  Poetry » Love
362 0 0

Усмихни се в бляновете, мила,

че душа се е натъжила.

Усмихни се, ангел мой,

в нощта под звезди безброй.

 

В сърце си ми, но и далек,

нека денят ти е ведър и лек

и вятър от сини небеса

сред зной да милва твоята коса.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??