16.08.2017 г., 7:59 ч.

Усмивка 4 

  Поезия » Любовна
357 0 0

Усмихни се в бляновете, мила,

че душа се е натъжила.

Усмихни се, ангел мой,

в нощта под звезди безброй.

 

В сърце си ми, но и далек,

нека денят ти е ведър и лек

и вятър от сини небеса

сред зной да милва твоята коса.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??