31 окт. 2012 г., 12:17

Усмивка! 

  Поэзия » Другая
528 0 0

Розови поля и уханни цветя!

Усмихни се! - това е радостта!

 

Волно да тичаш бос в пясъка,

полъхът на вятъра в косите

и пенливият звън на вълните.

Усмихни се! - това е радостта!

 

Неповторимият изгрев

нежно да гали твоето лице

или нощното небе, окъпано в звезди,

оглеждащи се в твоите очи.

Усмихни се! - това е радостта!

 

Бяла пелена, снежна красота,

опияняваща твоята душа,

и топящи се снежинки на твоята уста

като кристална целувка една.

„Усмихни се!”- това е радостта!

 

Розови поля и уханни цветя!

Усмихни се! - това е радостта!

© Натали Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??