10 дек. 2011 г., 22:11

Усмивка 

  Поэзия » Другая
615 0 1

            Усмивка  

 

Усмихни се, когато е тъжно,
усмихни се, когато боли!
Усмихни се, когато те лъжат
и приятели твои дори!


И повярвай, че тази усмивка
има верни и силни крила
и лъжата във нея ще счупи
свойта остра, коварна стрела!

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Едно от най-силните оръжия-това е усмивката!Поздрав за хубавия стих!
Предложения
: ??:??