15 мая 2010 г., 15:39

Усмивка желана 

  Поэзия » Любовная
605 0 0

 Усмивка желана

Разбери, че полудявам
и оставям без слова,
щом си до мен сега
и ми се усмихваш
сладко пак така.


Бъди все до мене ти
и ми се усмихвай,
както и преди - 
искам да съм луда 
по теб винаги!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??