Приспано слънце,
далечен птичи полет,
стаена в спомените топлина.
И там, сред миговете цветни,
в изтлялата от лятото мечта,
чаровно пак ни гали,
загърната от ветровете,
с припламващо-угасващ повик
усмивката догаряща на есента.
© Сеси Все права защищены