27.10.2011 г., 15:48 ч.

Усмивката на есента 

  Поезия » Пейзажна
1038 0 36

Приспано слънце,

далечен птичи полет,

стаена в спомените топлина.

И там, сред миговете цветни,

в изтлялата от лятото мечта,

чаровно пак ни гали,

загърната от ветровете,

с припламващо-угасващ повик

усмивката догаряща на есента.

 

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??